Nosaltres

 

A Illenk ens dediquem a dissenyar complements en cuir i els elaborem a mà, en un procés en sintonia amb «l’Slow Design».
Lorena Martí és l’artesana, dissenyadora i promotora d’aquesta marca.

 

“Som menorquina. Vaig créixer a Menorca, i guardo en la memòria els primers moments creatius, tantes vegades mirant la mar. Passen els anys i segueixen inspirant les olors de mar i de marina, el vent a la cara, i la sal a la pell.”

 

 

TRADICIÓ                                                                                                                                                                   

L’illa té una llarga tradició artesanal, i a Illenk agraïm aquesta herència i la portem al nostre món creatiu cercant innovació i originalitat en cada patró que dissenyem.

 

FRESCOR

Fem col•leccions d’edicions limitades, cada creació és única i exclusiva, així aconseguim la frescor com si sempre fos sa primera vegada.

 

EMPATIA

Quan compartim una idea aquesta es pot anar modificant. Interactuam amb les necessitats de les persones, i escoltem les últimes tendències sense predre la nostra originalitat.

 

INSPIRACIÓ

Ens inspirem en el nostre entorn, els viatges, la gent. Algunes peces porten el nom de llocs que hem conegut, o de persones que ens han suggerit. Cada complement porta una història.

 

VALOR

Apostem pel comerç just d’un producte de qualitat. Per això estem tan a gust en una forma de treball tan familiar, perquè mentre cuidem del benestar de tot l’equip estem cuidant també els bons acabats del producte.

 

FLUIM

Viure del que ens agrada fer ens dóna la força per tirar endavant cada projecte sense perdre la il•lusió, compaginant la feina amb la vida personal sense sentir que pesa, sinó gaudint de cada moment.